top of page

Retraiteweken

Magnone is een heerlijke plek om tot rust te komen en biedt buiten de vakanties zowel individuele als groepsretraites aan. De groepsretraites worden aangeboden in samenwerking met organisaties uit Nederland. Lees meer op de geplande groepsretraites voor 2022. Daarnaast is er de mogelijkheid om een individuele retraite te boeken.

Anker 1

Retraite Individueel

Voor wie is het?

Heb je het gevoel vast te gaan lopen? Of zit je al muurvast? In je loopbaan, in je relatie of in het algemeen; in je leven? Sta je op een kruispunt, maar weet je niet welke kant je op kunt gaan? Of durft te gaan? Wees dan welkom bij Magnone in Zuid Frankrijk op een prachtige plek, waar je geholpen wordt om antwoorden te vinden op je vragen. 

Op een heuvel In Lavercantière (le Lot) vind je een kleinschalige bed & breakfast met alle benodigdheden om stil te zijn en inspiratie op te doen, zodat de antwoorden op je vraag of vragen kunnen komen. 

Doel

Het is ons doel om je thuis te laten voelen op deze prachtige plek en waar je dat wilt of nodig hebt te helpen met je zoektocht. Dat kan bijvoorbeeld door een gesprek bij de haard in de Salon of door een gezamenlijke wandeling in de directe omgeving. Er zijn diverse boeken, opdrachten en methodieken beschikbaar om je te ondersteunen. Door even in andere wereld te stappen van ruimte, rust, stilte en vrijheid kun je in hele korte tijd bereiken wat je anders maanden of zelfs jaren zou kosten. Het is uiteindelijk een kwestie van durf om je zelf dit te gunnen. 

Wat ontvang je?

Gedurende je verblijf heb je de beschikking over een ruime slaapkamer met een goed tweepersoonsbed en eigen sanitair. In de gezellige woonkamer (salon) wordt gezamenlijk gegeten. Er is daar ruimte voor een gesprek, koken, lezen en ontspannen. Rond het huis zijn verschillende plekken om rust te ervaren. Het zwembad en/of de hottub is beschikbaar.

De retraite wordt standaard aangeboden inclusief eten en drinken. Op verzoek stellen we graag een compleet pakket voor je samen, inclusief de totale reis, (coaching-) sessies en excursies.

Retraite voor groepen

Heb jij een prachtig programma voor een retraite of bezinningsweek? Of wil je een serie inspirerende workshops aanbieden? Maar heb je nog geen geweldige locatie voor je plan? Magnone zou wel eens die plek kunnen zijn. Een schitterende accommodatie midden in de natuur met alle faciliteiten voor een ontspannen en inspirerende (mid-) week. Neem gerust contact op om nader kennis te maken. Er is zoveel bespreekbaar dat je met deze accommodatie al garantie heb op succes.

Bezinningsweek "Als kanker je raakt" - Nabestaanden

Durf je stil te staan bij het verlies van je geliefde en de veranderingen die hierbij horen en wil je helder krijgen wie je zelf bent en hoe je vol vertrouwen verder kunt gaan? 

In een mooie rustige omgeving is er volop aandacht voor jouw verhaal en heb je de mogelijkheid andere rouwreizigers te ontmoeten. 

De definitieve invulling van het programma stemmen wij af op de behoefte die er in de groep ligt. Jij mag je eigen verhaal vertellen. We zorgen voor balans tussen ontspanning, stilte en groeps- en individueel gesprek, wandelen en workshop. 

Programma 

 • Jouw verlies 

 • Cirkel van verlies 

 • Rouw en emoties 

 • Rouw en je omgeving 

 • Hoe verder leven zonder je geliefde? 

 • Wat bieden wij

 • Een warme omgeving waar je jezelf mag zijn 

 • Een prachtige locatie 

 • Voldoende afwisseling van stilte en gesprekken 

 • Ontspannende activiteiten: wandelen, excursie naar Rocamadour, creatieve workshop 

 • Lekker eten wat we gezamenlijk bereiden 

 • Gezamenlijke start en afsluiting van de dag 

 • 5 dagen, 4 overnachtingen 

 • 3 maaltijden per dag 

bottom of page