top of page

Chambre Bleue

Vakantie in Frankrijk in deze heerlijke kamer met airco.

Chambre Bleue bevindt zich samen met Chambre Doree in de nok van het hoofdhuis. Het betreft een ruime slaapkamer met twee fijne boxspringbedden (90/200)

en een eigen toilet en douche. De kamer beschikt ook over airconditioning. 

Chambre Bleue is per nacht te huur als B&B (Chambre d'hôte). De kamer is ook te huur in combinatie met andere ruimtes voor minimaal een week. 

Je logeert in deze kamer voor € 100,- per nacht.

Voorkant pand.jpg

We waren op zoek naar kalmte, rust en natuur, het was perfect. Een beetje mountainbiken op de omliggende wegen en paden.. en dan een beetje toerisme (Rocamadour, Cahors, Sarlat..) super! Begin augustus was het goed heet en aan het eind van de middag was het prachtige zwembad (gloednieuw) welkom! Kortom, geweldig verblijf! Hartelijk dank aan Rinze.

FBB7D27D-0F39-49A6-A34A-65C508D115E0.jpeg

Natuurliefhebbers zullen blij zijn. Een prachtige rustige plek weg van de drukte van de stad, een prachtig zwembad met uitzicht op het groene landschap en de vriendelijkheid van de gastheer beschikbaar en discreet. Een uitstekend verblijf.

Foto Uitzicht Salon

Wat een heerlijke vakantie! Magnone beschikt over een prachtig zwembad en ligt midden in de natuur. En toch is er van alles te doen op redelijke afstand. We hebben op de Dordogne gevaren in een kano en verschillende Middeleeuwse plaatsen bezocht. Rinze is beschikbaar voor vragen en advies en creëert elke morgen weer een lekker ontbijt. We hebben ook een aantal keer heerlijk samen gedineerd. We hadden allebei moeite om deze heerlijke plek te verlaten aan het einde van de vakantie.

Ervaringen van bezoekers

Bekijk de beschikbaarheid van deze kamer

Op de computer is de agenda het beste zichtbaar. Op mobiel klik je op de gewenste datum om te zien of deze datum nog beschikbaar is.

Vakantie boeken!

Welke kamer wil je boeken?

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page